Vier concrete stappen naar: Ontzorging bij jouw
betonlookvloer

Topkwaliteit betonlookvloeren, met een geheel eigen gezicht, passend bij elke stijl. Die kun je natuurlijk bij veel aanbieders vinden. Waarom je dan toch voor De Betonstylisten kiest? Omdat je van je eerste zoektocht op Google tot de oplevering van je droomvloer ontzorgd wilt worden. Dat lukt je bij ons in vier concrete stappen!

Ruime keuze - De Betonstylisten

Je hebt een
ruime keuze

Stijlvol advies - De Betonstylisten

Je ontvangt een
stijlvol advies

Praktische analyse - De Betonstylisten

Je krijgt een
praktische
analyse

Stilistische legging - De Betonstylisten

Je kiest een
stilistische
legging

Ruime keuze & topkwaliteit betonlookvloeren

Je hebt een
ruime keuze

Op zoek naar een prachtige betonlookvloer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen van marmoleum tot PVC en van vinyl tot tapijt, maar ook van een afgelakte tot gestucte egalinevloer. Al die producten hebben ook nog hun eigen handschrift qua kenmerken, structuren en kleuren. Om niet te verdwalen in je zoektocht verzamelden we alle opties om jouw unieke betontouch snel te vinden. Op deze overzichtelijke website.

Stijlvol advies betonlookvloeren

Je ontvangt een
stijlvol advies

Je gedroomde betonlookvloer gevonden? Stuur ons dan foto’s van jouw thuis- of kantoorinterieur toe en laat je gegevens achter! Esther neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om bij je thuis of op je werkvloer langs te komen. Uiteraard brengt ze de stalen van jouw voorkeur mee. Maar ook die van alternatieven, waarvan zij denkt dat ze in het licht en de ruimte van jouw woon- of werkomgeving verrassend stijlvol uitpakken. Aan jou de keuze!

Praktische analyse betonlookvloeren

Je krijgt een
praktische analyse

Al onze betonlookvloeren zijn eigentijds en gewoon hartstikke mooi. Maar is het product van jouw smaak ook geschikt voor je woon- of werkvloer? Voor antwoord op die vraag komt Jan-Jaap met Esther mee voor een analyse op locatie. Ondergrond, vocht, UV-straling. Alles neemt hij mee in zijn advies om jou ook in praktisch opzicht jarenlang betonlookvloerplezier te garanderen. Na het inmeten (of ontvangst van de juiste maten) van de ruimte(s) ontvang je een offerte op maat.

Stijlvol advies betonlookvloeren

Je kiest een
stilistische legging

Besloten om voor die ene betonlookvloer van jouw dromen te gaan? Dan maakt Esther een afspraak met je waarop Jan-Jaap op jouw gewenste moment de vloer komt leggen. Met gedreven passie en ambachtelijk vakmanschap zorgt hij eerst dat de gehele ruimte in de juiste conditie verkeert. Pas als die voorbereidingen getroffen zijn, gaat hij aan de slag om het perfecte eindresultaat te realiseren. Strak gelegd en stofzuigerschoon opgeleverd. Een betonlookplaatje voor het oog!

Bezoek ons op afspraak
Spoelstraat 7D
8281JT Genemuiden
Bel ons
06 - 15 61 68 44
Mail ons
info@debetonstylisten.nl
voor een concrete
betonlook
op jouw vloer!